شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵ ۰۶:۲۷ ۲۶۸ مرتبه
اخبار وزارت بهداشت در همايش كشوري بيماري‌هاي عفوني قابل انتقال از طريق خون

همايش كشوري بيماري‌هاي عفوني قابل انتقال از طريق خون با حضور كارشناسان و نمايندگان وزارت بهداشت در ساري آغاز به كار كرد

دكترقاسم جان بابايي رئيس دانشگاه علوم پزشكي مازندران صبح چهارشنبه درهمايش بيماريهاي عفوني قابل انتقال از طريق خون  با تاكيد بر استفاده بهينه از نيروي انساني، يكي از سرمايه‌هاي خوب سازمان انتقال خون را نيروي انساني دانست و گفت: توانمندي موجود در نيروي انساني اين سازمان از مزيت‌ها است.

وي اظهار داشت: برخي از خدماتي كه مرتبط با انتقال خون است به دليل زيرساخت‌هايي كه در اين سازمان وجود دارد، قابل انجام است.

وي عنوان كرد: سازگاري‌ها يا ناسازگاري‌هاي خوني يكي از معضلات مراكز درماني است و سبب ارجاع به مراكز قضايي مي‌شود ازاين‌رو بايد سرمايه‌گذاري بيشتري روي علم و طب انتقال خون صورت گيرد.

رئيس دانشگاه علوم پزشكي مازندران مديريت بر تجويز و مصرف  فراورده‌هاي خوني را امري لازم دانست و گفت: استفاده بهينه از خون و فراورده‌هاي خوني با توجه به هزينه‌هاي هنگفت كه صورت گرفته،  به خوبي انجام نشده است.

دكترجان بابايي ادامه داد: اقتصاد طب انتقال خون از ديگر مواردي است كه بايد مورد توجه قرار گيرد زيرا تغذيه خون و فرآورده‌هاي خوني يك نوع پيوند محسوب مي‌شود

آدرس : ساري، كمربندي شرقي، بلوار وليعصر

تلفن : ۹-۰۱۱۳۳۲۰۵۰۰۶

فکس : ۰۱۱۳۳۱۱۸۵۰۳ ، ۰۱۱۳۳۱۱۸۳۲۲